Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Aiden Pearce gostuje u Watch Dogs Legions naslovu

Aiden Pearce gostuje u Watch Dogs Legions naslovu


Ubisoft Foward event prošao je poprilično zapaženo kada nadolazeći gaming blouckbuster-i u pitanju. U najnovijem traileru kojeg smo imali priliku sinoć vidjeti na istoimenom eventu, dobili smo informaciju kako će Aiden Pearce, inače protagonista iz prvoga dijela biti gost u Watch Dogs: Legion nadolazećem naslovu.

Svi igrači koji budu kupili Watch Dogs: Legion season pass, dobijaju zanimljiv sadržaj u kojem će riješavati određene misije sa Aiden Pearcom u istoimenoj igri. Nismo dobili informaciju da li će se naš omiljeni lik iz Watch Dogs prvoga dijela imati utjecaj na glavnu pričom Legions naslova. Ali ono što znamo je da će igra omogućavati igranje sa više različitih likova u jednoj ili više misija.

Lijepo se bilo barem na trenutak prisjetiti Watch Dogs naslova iz 2014. godine kada smo zaista očekivali da će igra napraviti BUM na tržištu. Nažalost downgeadovanje grafičkih tekstura, kao i fizike kreanja radi ograničenih tada konzola prošlih generacija, nisu omogućili da igra ostvari svoj puni potencijal, te smo dobili jedan prosječan gaming proizvod, već viđen u Mafia naslovima.

Watch Dogs: Legion izlazi 29.10.20 godine za platforme aktuelnih i novih generacija.