Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Astrotale Games zvanično najavio svoj veliki PC projekat imena Terraknown!

Astrotale Games zvanično najavio svoj veliki PC projekat imena Terraknown!


Bosanskohercegovački game development studio iz Sarajeva i naši veliki prijatelji i partneri, Astrotale Games, putem svog oficijelnog dev-bloga su nam najavili realizaciju svoj najvećeg projekta do sada koji će biti rađen za PC platformu, po imenu Terraknown.

Po oficijelnim informacijama koje su nam plasirali developeri Astrotale Gamesa, Terraknown će biti survival-horror igra smještena na fiktivnom ostrvu zarobljenom u nepoznatoj vrsti naučnog fenomena. Atmosferu same igre će krasiti duboka i misteriozna priča sa velikom dozom kvalitetnih i posebnih mehanika koje će dati igraču osjećaj zainteresovanosti i koncentracije na samu igru. Kao što smo znali i od prije, Astrotale Games će nastojati da Terraknown plasira na neki od dva najveća servisa za igre, Epic Games ili Steam. Poznavajući Astrotale Games, trebamo očekivati veoma dobru igru koja će, u zavisnosti od okolnosti, vjerovatno biti prva survival igra iz Bosne i Hercegovine ikada.

Veoma nam je drago što imamo priliku da čitamo ovakve vijesti o napretku gaming developmenta u Bosni i Hercegovini i ovakve vijesti nam daju i unose nadu u bolje sutra!

Ponosno vjerujemo da će developeri Astrotale Gamesa na čelu sa Arminom Subašićem, Muhamedom Bećirovićem i Farisom Jusubašićem svoj posao izvesti u najboljem redu i na najvećem mogućem levelu, te time osvijetlati obraz Bosne i Hercegovine u gaming svijetu.

Gamerski pozdrav!