Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Bili smo na Loading Festivalu u Sarajevu, evo šta smo zabilježili

Bili smo na Loading Festivalu u Sarajevu, evo šta smo zabilježili


Novi Vlog #22 na gameground.ba portalu i youtube kanalu sniman je u subotu popodne, gdje je naša redakcija kao medijski pokrovitelj prisustvovala na Loading Festivalu održanog u Sarajevu.

Cilj Loading Festivala bila je promocija esports lige kao i općenito promocija gaming industrije, gdje ista polako ali sigurno dolazi na mala vrata i u BiH. Tokom trajanja Loading Festivala u fokusu su biti spektakularni esports turniri, koje su predvodili profesionalci CONNECT Arena, u najpopularnijim esports naslovima kao što su League of Legends (LoL), Counter Strike Global Offensive (CS:GO), i FIFA 2022, te su istom prisustvovali brojne poznate ličnosti iz BiH i regiona, uključujući YouTubere poput Nedima LepićaImperatorFX-a, Vanimy-a i TikTok zvijezda Sam Cakmaka.

Loading Festival je omogućio nezaboravan provod posjetiteljima svih uzrasta, dok su učesnici finala i manjih popratnih takmičenja bili u prilici osvojiti vrijedne novčane nagrade. 

Naša redakcija se raduje i sljedećem Loading Festivalu u nadi da će isti biti još kvalitetniji te bogatiji brojnim sadržajima. 

Gamerski pozdrav!