Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Bosanskohercegovački dvojac iz AI Interactive studija predstavit će na Reboot InfoGamer 2023 sajmu novi gaming biser pod imenom "WanderHearth"

Bosanskohercegovački dvojac iz AI Interactive studija predstavit će na Reboot InfoGamer 2023 sajmu novi gaming biser pod imenom "WanderHearth"


Bosanskohercegovački dvojac, Ivan Ramadan i Amar Zubčević, predstaviti će svoj najnoviji gaming projekt na Reboot InfoGamer 2023 pod nazivom "WanderHearth". Ovaj talentovani duo, poznat po uspješnim igrama poput TRIVADERS, GOBLIN RUSH, JUJU FROG, kao i najpoznatijem projektu THE ENCHANTED WORLD, odlučio je na pomenutom sajmu prezentovati njihov dosadašnji rad i na “WanderHearth” igri.

Projekat "WanderHearth" predstavio je dugotrajan rad i predanost, a Ivan i Amar će se pobrinuti da ovaj projekt bude nešto posebno. Njihovo iskustvo u stvaranju igara, posebno s uspjehom koji su postigli s "THE ENCHANTED WORLD", daje naslutiti da će "WanderHearth" biti još jedan hit među ljubiteljima igara.

Svi zainteresirani posjetitelji Reboot InfoGamera imaju priliku isprobati ovu inovativnu igru, gdje će ih Ivan i Amar ljubazno i profesionalno dočekati. Ova interaktivna prilika omogućiti će svim zainteresovanim igračima da zavire u svijet "WanderHearth" te dožive prve dojmove gameplay mehanike pomenute igre iz prve ruke.

Projekti poput "WanderHearth" svjedoče o kreativnosti i predanosti bosanskohercegovačkih stručnjaka u gaming industriji. S nestrpljenjem očekujemo kako će se ovaj projekt razvijati i nadamo se da će donijeti još jedan uspjeh za tim AI Interactive-a.