Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Call of Duty WWII: Vanguard neće biti predstavljen na E3 sajmu

Call of Duty WWII: Vanguard neće biti predstavljen na E3 sajmu


Nakon COD: Black Ops Cold War naslova Sledgehammer Games & Treyarch developeri, ponovo su krenuli u akciju, te su nam najavili nastavak Call of Duty: WWII igre imena Vanguard.

Informacije s kojima GG portal raspolaže govore o tome kako nadolazeći Call of Duty WWII: Vanguard, neće biti predstavljen na ovogodišnjem E3 sajmu, nego ćemo kroz najavu nove Warzone igre dobiti vjerovatno cinematic trailer za Vaguard igru.

Kao što i samo ime igre govori, novi Call of Duty WWII: Vanguard  prezentovat će nam okruženje drugog svjetskog rata, gdje bi trebali dobiti jednu potpuno drugačiju igru nego što je to bio slučaj njenog prethodnika (Call of Duty: WWII). Igra bi navodno trebala imati mnogo više vozila, tenkova, helikopeta na mapi, gdje bi trebali uživati u svakom detalju ratnih dejstava, koje će biti vješto implementirane kroz grafičke teksture IW 8.0.-9.0. engina (Modern Warfare engin) koji je zaslužan za vrhunsku grafiku COD serijala.

Portal VGC nam je prenio nekoliko vrlo zanimljivih informacija koje aludiraju na to da bi mjesto radnje trebao biti i Pacifički dio fronta, gdje će dvije neprijateljske sile odmjeriti snage. Također Pacifičkia fronta biti će implementirana i u novi Warzone koji bi trebao uskoro biti najavljen.

Pratiti ćemo pomno hronologiju događaja, te vas blagovremeno obavještavati o tome. Gamerski pozdrav !