Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
CASE: Animatronics službeno lansiran za PS4 konzolu

CASE: Animatronics službeno lansiran za PS4 konzolu


CASE: Animatronics je naziv nove-stare igra studia Last Level, koji nam je danas lansirao release trailer ove horor igre, koja je i službeno puštena u prodaju za istoimenu konzolu. CASE: Animatronics igra je već odavno, tačnije od 03.08.2016. godine lansirana za PC platformu, te su brojni gameri na steamu okarakterisali ovu igru kao pozitivnu.

Sinopsis priče ide otprilike ovako: “Nad policijskom stanicom-upravom uspostavljena je potpuna kontrola od strane hakera, gdje su svi putevi prema istom zaključani, te putokazi koje vode do ovog anonimusa su mistični i pomalo zastrašujući. Vi ste u ulozi detektiva John Bishopa, kojem je zadatak uhvatiti hakera, te na taj način pustiti u normalnu funkciju sam rad policijske stanice-uprave“.

Naš junak će pomoću tableta analizirati sigurnosne kamere i na taj ih način pokušati osposobiti. Taj put otežat će vam robotska animatronika od koje ćete se morati sakrivati u obližnje ormare, nebi li na taj način pokušali izbjeći brzu i bolnu smrt.

Radujemo se što je ova zanimljiva igra konačno lansirana i za PS4 konzolu, te jedva čekamo čuti kritike samih PS4 igrača.