Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
CD PROJEKT RED najavio nove nastavke svojih popularnih igara

CD PROJEKT RED najavio nove nastavke svojih popularnih igara


Poljski studio CD PROJEKT RED najavio je svoju novu strategiju poslovanja gdje će svoje talente i resurse usmjeriti na nastavak svojih popularnih gaming naslova. The Witcher & Cyberpunk 2077 gaming naslovi trebali bi u naredom periodu dobiti službenu najavu od čak pet novih igara, gdje će svijet ovih igara izgledati mnogo bogatije i raznovrsnije  nego do sada. 

Orion je kodno ime za sljedeću Cyberpunk igru, koja će odvesti Cyberpunk franšizu korak dalje te nastaviti s iskorištavanjem potencijala ove sjajne igre koja u budućnosti obećava. 

Polaris je kodno ime za sljedeći dio serije igara The Witcher. To je početak nove sage: gdje je cilj poljskog studija lansirati još dvije The Witcher igre, stvarajući drugu ediciju AAA RPG trilogije ove sjajne igre. 

Canis Majoris punopravna je The Witcher igra, odvojena od nove The Witcher sage koja počinje s Polarisom. Razvijat će ga vanjski studio na čelu s iskusnim programerima koji su radili na prošlim The Witcher igrama.

Sirius je kodno ime za igru koju je razvio Molasses Flood, smještenu u The Witcher univerzum i kreiranu uz podršku CDPR-a. Ona će se razlikovati od naših prošlih igara, nudeći opciju i multiplayer izdanja, uključujući kampanju s misijama i pričom.

Hadar je kodno ime za treći, potpuno različit IP, kreiran od nule unutar CDPR-a. Projekat je u najranijim fazama kreativnog procesa, što znači da se još uvijek ne zna o kojoj je igri riječ iz razloga što se tek sada postavljaju temelji iste.