Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Cloudpunk naslov uskoro dolazi i na konzole aktuelnih generacija

Cloudpunk naslov uskoro dolazi i na konzole aktuelnih generacija


Njemački studio ION LANDS obavjestio je javnost kako će njihova igra uskoro i pored PC platfrome, biti dostupna i za konzole aktuelnih generacija. Nintendo Switch, PS4, Xbox One svoj će primjerak Couldpunk igre dobiti 15.10.20.godine.

U ovoj igri vi ste u ulozi vozača isporuke imena Rani koji je zaposlenik korporacije Cloudpunk. Svijet Cloudpunk igre je neka mješavina Cyberpunka i 5 elementa, gdje ćete u jednom zanimljivom i futurističkom gradu imena Nivalis, voziti lebdeći automobil imena HOVA s kojim ćete se kretati po mapi grada, od tačke A do tačke B i biti pomalo asocijalni.

Grafički engin ovog naslova je Unity koji izgleda jako inovativno i svježe u sci-fi teksturama, naročito se to može primjetiti kada igrate Cloudpunk naslov. Javite nam i vi u vašim komentarima na našoj Facebook stranici šta mislite o samoj igri te da li ćete u skorije vrijeme istu nabavljati.

Returnal igra atmosferom jako podjseća na Mass Effect naslove, te smo sigurni da je ovaj finski studio crpio inspiraciju i od BioWere-a. Dodajmo i to da će Returnal igru krasiti Unreal Engine 5 grafički engin, te smo sigurni da će opravdati očekivanja.