Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Da li je na pomolu potpuno nova igra Naughty Dog developera ?

Da li je na pomolu potpuno nova igra Naughty Dog developera ?


Da će Last of Us i Uncharted igre ostaviti trajni pečat ne sumnjamo. Svi smo potajno očekivali da će iz “žbunja“ izaći neka vijest o njihovim nastavcima, ali nažalost to se nije objestinilo.

Ono što objavljujemo je svakako jako zanimljivo, a tiče se novih crteža senior concept artista imena Hyoung Nam, koji je inače poznat kao zaštitno lice Naughy Dog developera, kada su u pitanju kreacije i stvaranja likova The Last of Us te Uncharted franšiza.

Na artstation portalu postoji široka paleta NPC-evaca koje je nacrtao istoimeni concept artist. Ono što je svakako nama zapelao za oko je nekoliko novih crteža koji asociraju na srednjovjekovno okruženje. Crtež nosi naziv The Women of North i izgleda potpuno drugačije od dosadašnjih koncepata stvaranja, kako likova tako i njihovog orkuženja koje je bilo satkano od raznoraznih močvara, prašuma, skrivenih podzemlja, planinskih serpentina itd.

Sve u svemu jedno zanimljivo zapažanje gaming novinara koju su ovu vijest proširili širom gaming portala. Unaprijed se radujemo novim projektima Naughty Dog developera, te se nadamo da ćemo uskoro dobiti, kako nove crteže ovog zanimljivog concept artista, tako i nove konkretnije informacije satkanih od ponekog sinopsisa kao i samog cinematic trailera.