Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Dobrodošli na Lubarda Design

Dobrodošli na Lubarda Design


Jedan od velikih fanova GameGround kanala i portala dizajner pod pseudonimom Lubarda Design ( Mustafa Omerčić ), prezentovao nam je svoje radove za GameGround portal u obliku vizitke, tamnaila, plakata, koji moramo priznati izgledaju veoma kvalitetno i orginalno. Baš kao i Berin, Mustafa se bavi web i grafičkim dizajnom gdje je prošle godine završio IT Akademiju u Sarajevu na odsjeku Desinga & Multimedia, gdje se svojim kompetencijama nametnuo i uspio izboriti mjesto među najboljim polaznicima na IT Akademiji generacije 2019-20.

Nakon uspiješno završene prakse i Desing studia (dodatne nastave), napravio je portfolio na behance portalu satkanih od projekata rađenih u Adobe Photoshopu, Adobe Ilustratoru, gdje je koristeći TRACE & PEN TOOL alate, obavio fantastičan posao pravljenja logoa koji na mockupovima izgledaju kredibilno i profesionalno.

Ukoliko vam je potreban grafički & web dizajner a trenutno nemate nikoga na repertorau, klikom na linkove: Facebook, Instagram, behance, možete kontaktirati Mustafu te ugovoriti posao u zavisnosti šta želite. Vizitke, bilbordi, posteri, letci, web stranice (WORD PRESS, HTML-CSS), traceanje, scailanje, samo su dio onoga za šta je Mustafa talentovan. Mi zahvaljujemo našem Mustafi na fantastično dizajniranim projektima, te vjerujemo da ćemo nastaviti našu saradnju uzajamne podrške i doživjeti još  ljepše trenutke u vremenu koje je pred nama.