Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
E3 sajam najavljuje svoj povratak, slijede kratke informacije na ovu temu

E3 sajam najavljuje svoj povratak, slijede kratke informacije na ovu temu


Nakon Covid 19 protokola i svih dešavanja koje su kulminirali raznim događaji kako u svijetu tako i u gaming industriji, ista zajednica za zabavu (entertaiment) i multimediju bila je primorana obustaviti nekoliko evenata, gdje se pomenuti E3 sajam u posljedne dvije godine nije čak ni održavao putem online platformi. 

E3 23 sajam zvanično je najavljen za sljedeću godinu i to u periodu od 13.06. do 16.06. u Kongresnom centru Los Angelesa, u kojem će kao i u prethodnim eventima biti prikazane sve moguće inovacije iz gaming svijeta. 

Cijelokupni tim koji radi na organizaciji E3 gaming festivala postavili su sebi nekolik ciljeva od kojih izdavajmo: 

Napravite bolji poslovni događaj na kojem će se biti lakše povezati, upoznati i obaviti intervjue sa svim ljudi kompetentnim za gaming svijet.

Napravite što bolje UX/UI iskustvo tamo gdje to fanovi najviše traže.

Jedna polovina LACC-a će u potpunosti biti posvećena poslovanju. Udobnije kabine, sa prostorima za povezivanje, umrežavanje sa drugim game developerima, samo su neke od segmenta koje će sajam poput E3 ovaj poduhvat pokušati implementirati. 

Otvaranje Kentia Hall biti će ponovo u funkciji ali isključivo za poslovne učesnike koji će svoje na velikom platnu prikazati svoje projekte.

Druga polovina konferencije će biti spektakularni E3 na koji stmo svi navikli, gdje će se širi auditoriji moći pridružiti istom.

Povrh toga, postojat će novi namjenski prostor za sastanke gdje će se svi zainteresovani moći povezati pomoću E3 aplikacije te tako održavati buduće sastanke.