Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
FIFA 23 dobila premijerni trailer

FIFA 23 dobila premijerni trailer


Kompanija Electronic Arts službeno je lansirala premijerni trailer za svoju novu FIFA 23 igru koja će dobiti neke značajne promjene, od kojih izdvajamo Hypermotion 2 Tehnology koji će još više poboljšati umjetnu inteligenciju i animacije.

PC verzija FIFA 23 gaming naslova će baš poput PS5 & Xbox Series X/S verzija dobiti next generation izdanje, koje će ovoga puta biti u nešto većoj domeni nego li je to bilo sa prošlom FIFA igrom.

FIFA 23 će također podržavati i dva svjetska prvenstva: Svjetsko fudblasko prvenstvo u Kataru, te Svjetsko prvenstvo za žene u Novom Zelandu & Australiji.

Nova tehnologija Hypermotion 2.0 dobiti će svoj premijerni trailer 26.07. gdje ćemo saznati nešto više i o tom segmentu.

Također, FIFA 23 imati će i ženske klubove iz Barclays FA Women’s Super League & Division 1 Arkema.

Cross-play platform biti će po prvi put implementirano u FIFA 23 igru, gdje će igrači novih generacija konzola moći nasumično igrati jedni protiv drugih. Treba uzeti u ozbir da igrači na PS4 & Xbox One konzolama neće imati pristup online igranju sa igračima novih generacija konzola: PS5 & Xbox Series X/S.

FIFA 23 izlazi 30.09.2022.godine.