Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
GameGround redakcija & Connect Arena postaju partneri

GameGround redakcija & Connect Arena postaju partneri


GameGround redakcija je jučer uspješno realizovala dogovor sa Connect Arenom, gdje smo uspijeli ugovoriti partnerstvo sa ovom ozbiljnom gamerskom kućom, koja nudi širok dijapazon kako vrhunske gaming opreme, tako i profesionalnu uslugu i ljubazne uposlenike, koji će vas svojom kompetencijom kanalisati tačno prema onome što želite kada je gaming industrija u pitanju.

Connect Arena je više od igraone iz razloga što nudi kompetetivno igranje na profesionalnom nivou. Njihov primarni cilj je jačanje esports zajednice kako u Sarajevu, tako i u BiH, po uzoru svjetskih krovnih organizacija koje kroz esport organizuju takmičenja u raznoraznim battleroyal, multiplayer igrama poput: LOL-a, CSGO-a, FIFA-a, PES-a naslova itd. Ova gamerska kuće gotovo svake sedmice organizuje takmičenja, radionice, rođendane, livestreamove... a sve u cilju da i društvu i pojedincu u našem okruženju približili gaming scenu u BiH, te kako bi se nova generacija milenijalaca detaljnije upoznala sa samom gaming industrijom koja eksponencijalno raste bez zaustavljanja.

Mi kao redakcija ćemo vas redovno obavještavati o nadolaećim turnirima, livestreamovima, intervjuima koje budemo obavljali, kako sa uposlenim u Connect Areni, tako i sa profesionalnim igračima, gaming youtuberima, itd.

Sve vijesti na GameGround portalu o Connect Areni biti će službeno objavljene i na njihovoj Facebook stranici, gdje ćete i pored informacija o kojima vas bude saopštavali, moći još dosta toga zanimljivog saznati.