Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Ghotam Knights je novi Batman

Ghotam Knights je novi Batman


Konačno je došao i taj trenutak kada vas sa zadovoljstvom možemo obavjestiti, da je WB Games Montreal najavio novi batman nastavak imena Ghotam Knights, koji bi trebao biti cross-gen.platform, što bi u prevodu značilo da će istoimena igra izaći za platforme aktuelnih i novih generacija.

Ghotam Knights kreće u jednu poptuno novu i drugačiju avanturu od one koje smo navikli do sada. U prethodna tri nastavka smo se u glavnoj priči isključivo borili i riješavali misije sa našim VITEZOM TAME, Batmanom. Međutim u Ghotom Knights nastavku Batman je mrtav! A njegovu ulogu preuzimaju ostali DC Comicsovi junaci: Robin, Batgirl, Red Hood, te Nightwing, koji će biti alpha i omega u glavnoj priči.

Kanadski studio je izbacio dva treilera za Ghotam Knights naslov. Jedan u obliku cinematica, te drugi u obliku gameplay trailera, gdje smo se mogli upoznati sa osnovnim mehanikama igre, te bliske borbe nalik na hack and slash naslove, gdje je taj segment od krucijalnog značenja za samu Batman fanšizu.

Ono što će da obraduje fanove ove franšise je to, da će nova Ghotam Knights igra omogućiti co-op igranje do dva igrača, gdje ćete kompletnu priči moći igrati sa vašim prijateljima ili pak poptunim strancem. Izbor je na vama.

U osmominutnom gameplay traileru vam donosimo borbu Batgirl i Red Hooda sa frakcijom Court of Owls, gdje se na kraju trailera kao šlag na tortu borite sa Mr. Freezom.

Tačan datum izlaska igre još uvijek nije poznat, sve što smo saznali je da igra izlazi sredinom 2021 godine za PS4, PS5, XONE, XSX, PC, te Google Stadia platforme.