Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Igra Final Fantasy VII: Rebirth dobila službeni datum izlaska

Igra Final Fantasy VII: Rebirth dobila službeni datum izlaska


Na sinoćnjem State of Play eventu, razvojni studio Square Enix ponvo je oduševio svoje fanove najavom novog trailera za njihov dugoočekivani gaming naslov, Final Fantasy VII: Rebirth. Još jedan u nizu spektakularnih trailera otkrio nam datum izlaska iste igre koji je rezervisan za 29. februar 2024. godine.

Ono što posebno treba izdvojiti je to kako će igra biti dostupna na čak dva diska, što sugeriše da će single-player kampanja pružiti igračima nezaboravno iskustvo koje bi moglo trajati preko 40 sati. Ovaj ambiciozni poduhvat odražava Square Enix-ovu posvećenost stvaranju duboke i bogate igre, koja će najverovatnije nakon FInal Fantasy XVI gaming naslova ispuniti očekivanja njihovih fanova.

U traileru smo imali priliku da vidimo predivnu grafiku kao i teksture pejzaža koji su dostojni ovako važnog naslova. Osim toga, glavni junak igre, Cloud, zauzima centralnu poziciju. Njegova misija, kako se čini, biće suočavanje s opakim neprijateljem Sephirothom. Međutim, intrigantno je pomenuto da bi mogao biti u pitanju i tajni pakt koji može dodatno zakomplikovati priču i odnose među likovima.