Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Igra Spider-Man 2 dobila prikaz novih djelova New York City-a

Igra Spider-Man 2 dobila prikaz novih djelova New York City-a


Na večerašnjem State of Play eventu smo imali priliku vidjeti nove informacije o igri Marvel's Spider-Man 2, gdje smo izmeđuostalog dobili i jedan novi prikaz New York City-a.

U igri ćemo imati veći grad, skoro dvostruko veći nego u prethodne dvije igre. Ovoga puta Marvel's Spider-Man 2 nas  vodi preko rijeke u naselje Queens i Brooklyn, gdje ćemo imati nove neke priče, zadatke i aktivnosti. Također, u novom nastavku Marvel's Spider-Man 2 imati ćemo brže načine kretanja kao što su Web Wings koji se mogu koristiti zajedno s običnim ljuljanjem mreže.

Pomenuta igra imati će mogućnost brzog prebacivanja između Petera Parkera i Milesa Moralesa, gdje će se  svaki od njih često nalaziti na dvije različite periferije. Popularni Pete imati će nove Symbiote moći kao i Spider-Arme, dok će Miles koristiti električne venom moći, gdje ćemo iste moći kombinovati u borbama.

Kad je riječ o odijevanju,  Marvel's Spider-Man 2 igra nudi čak  65 različitih Spider-Man odijela kao i mogućnost mijenjanja boja za neka od njih.

Što se Digital Deluxe izdanja tiče, tu će Marvel's Spider-Man 2 igra imati 10 ekskluzivnih odijela kao i dodatne predmete  za Photo Mode, čiji nas alati neće ostaviti nimalo ravnodušnim.

Igra Spider-Man 2 izlazi 20.10. kao PlayStation 5 ekskluziva.