Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Igra Valheim nakon velikog updatea dobila pregršt novosti

Igra Valheim nakon velikog updatea dobila pregršt novosti


Razvojni studio Iron Gate AB svoj je gaming projekat imena Valheim službeno lansirao prošle godine za PC igraću platformu (Linux & Microsoft), gdje smo nakon više od godinu dana službeno dobili i veliki udapte istoimenog naslova koji je donio dosta poboljšanja i novina. 

Iako se radi o jednoj vrsti early access verzije koja bi trebala imati i neka odstupanja u smislu bugova, to ne umanjuje činjenicu da se istoimeni developer potrudio da u javnosti izađe sa novostima Valheim gaming naslova kojeg prenosimo u alinejama:

- novi audio vizuali, proširena customizacija likova (haircut, emote)

- čak osam novih objekata za gradnju

- preko dvadeset različitih materijala za craftanje

- čak devet novih pritivnika biti će implementirano u istu igru

- tri nova napitka

- petnaest novih recepata

- dvadeset pet novih itema za igru, petnaest recepata za hranu

Razvojni studio Iron Gate AB  napominje kako moramo imati na umu da se radi o neistraženim područjima, a sve u cilju pronalaska novog sadržaja imena Mistlands

Ako ste već otkrili neko područje, on neće generirati ažurirani biome. Ako ne možete pronaći neistražene Mistlands-e, možda ćete trebati pokrenuti novi svijet. Ako se vaša igra ne pokrene, provjerite da li vam nedostaju instalirani modovi kombatibilni za istu.

Gaming naslov Valheim će pored PC platforme služebno u Q2 2023. godine izaći i za Xbox One & Xbox Series X/S igraće konzole.