Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
IO Interactive najavio Hitman Trilogy, kao i još hrpu tehničkih poboljšanja

IO Interactive najavio Hitman Trilogy, kao i još hrpu tehničkih poboljšanja


Progamerska kuća IO Interactive službeno je najavila Hitman Trilogy, kao i hrpu tehničkih poboljšanja koje će biti implementirane u iste naslove, stoji u saopćenju ioi.dk portala.

Hitman: World of Assassination Trilogy- na tržište dolazi 20.01. te ćekao takav sadržavati trilogiju igara koji će ko takav biti dostupan za platforme starih i novih generacija (PlayStation, Xbox, PC).

Tehnička poboljšanja- Hitman 3 će dobiti niz podešavanja performansi, kao što su poboljšane refleksije i sjena. Ovo neće biti na svim platformama –PC verzija će također za sada kao jedina podržavati ray tracing, VRS kao i XeSS tehnologije .

Hitman 3 Freelancer- posjedovati će sigurnu kuću (safe house), iz koje možete preventivno djelovati, gdje će vam iz iste biti zadani određeni zadatci u obliku inputa kakoi na koji način riješiti određenu metu na brz i efikasan način.

Konačno, dobili smo vrlo kratak uvid u novu mapu, nazvanu “Rocky” od strane IO Interactive-a , ali s još uvijek nepoznatim datumom izlaska. Video isječak prikazuje most od užeta, zajedno s nekoliko kanua usidrenih uz kolibu, tako da izgleda kao da će ova nova mapa, kad god ugleda svjetlo dana, imati estetiku džungle.

Hitman 3- dolazi na Steam platformu 20.01.22.