Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Krafton Studio prezentovao rad na novom projektu imena inZOI: Novi Simulator života u Unreal Engine 5 grafici

Krafton Studio prezentovao rad na novom projektu imena inZOI: Novi Simulator života u Unreal Engine 5 grafici


Krafton Studio, tvorac popularne igre PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), nedavno je otkrio svoj novi projekt pod nazivom inZOI, koristeći moć Unreal Engine 5 enginea. Ova najava je posebno značajna s obzirom na to da igra inZOI obećava korisnicima simulaciju stvarnog života, sličnu onoj koja se može vidjeti u Sims franšizi, no ovoga puta u mnogo većoj rezoluciji.

U traileru koji je nedavno objavljen, inZOI je prikazan kao živopisan svijet u kojem igrači mogu doživjeti sve aspekte života tinejdžera. Druženje s prijateljima, odlazak u školu, posjete kafićima kao i uređenja vlastitog prostora samo su neki od elemenata koji su prikazani u ovom ambicioznom projektu. Ono što inZOI izdvaja od ostalih igara ovakvog tipa je impresivan prikaz grafičkih detalja i realizma.

"S obzirom na popularnost Sims igara i žanra simulacija života, odlučili smo donijeti inZOI kao novi, visokokvalitetni pristup ovoj vrsti igara. Unreal Engine 5 nam omogućuje da postignemo nevjerojatnu razinu grafike, stvarajući gotovo stvaran svijet za igrače istražuju", kazali su jednoglasno ljudi iz Krafton Studia.

Jedan od ključnih elemenata igre je mogućnost potpuno prilagođavanja interijera igračevog prostora. Ovaj aspekt donosi dodatnu dimenziju igri, omogućujući igračima da izraze svoj stil i kreativnost kroz uređenje virtualnih domova.

Trailer, koji je objavljen uz ovu najavu, pruža uvid u vizualnu raskoš inZOI igre i naglašava njenu ambiciju u pružanju specifičnog iskustva simulacije života. S nestrpljenjem ćemo pratiti daljnje informacije o inZOI te vas blagovremeno obavještavati o novim detaljima, kao i o datumu izlaska pomenutog gaming naslova.