Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Kupite svoje karte i osigurajte mjesto na Sarajevo Loading Festivalu!

Kupite svoje karte i osigurajte mjesto na Sarajevo Loading Festivalu!


SARAJEVO LOADING FESTIVAL: 28.10. u dvorani Goran Čengić u naselju Grbavica, Općina Novo Sarajevo, u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu, bit će epicentar gaming svijeta. Na čelu ambasadorske ekipe nalazit će se trojica vodećih gaming majstora: Namik "Nuni" Đulić, Marko "KOFS" i Viktor "BloodMaster". No, oni nisu jedini, jer Sarajevo Loading festival najavljuje kako će pored navedene trojke, istom festivalu prisustvovati i Barbi Afrika, Bogdan "Serbian" Lalović te Gallasandala. Ali to nije sve! Prisustvovat će i fantastični Vanimy, Ćofi i Vicostein, koji će se pridružiti ovom gaming spektaklu.

Ovogodišnji festival će biti poseban jer obilježava šestu sezonu Business gaming lige. Fokusirat ćemo se na temu umjetne inteligencije, predstavljajući AI ambasadora, novu figuru u digitalnom svijetu koja koristi AI tehnologiju za kreiranje sadržaja.

Za sve vas koji želite osigurati svoje mjesto na ovom nezaboravnom događaju, karte su dostupne za kupovinu na kupikartu.ba. U ponudi su regularne i VIP karte, koje nude i niz dodatnih pogodnosti. Ukoliko ne stignete obezbijediti kartu online, ne brinite! Karte će biti dostupne i na samom ulazu dvorane na dan festivala.

Za sve fanove naših ambasadora i popularnih igara, imamo sjajne vijesti! Uskoro kreće predprodaja ekskluzivnog merchandisea na našem web shopu loadingfest.ba. Obezbijedite sebi originalni merch svojih omiljenih ambasadora i najdražih igrica. Sarajevo Loading Festival 28.10. obećava nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje gaminga i tehnologije.

Ponosni smo što i ove godine surađujemo sa Pomozi.ba gdje 10% od prodanih karata ide u fond za liječenje. Pored toga, svi članovi “Porodice Tri Plus” ostvaruju popust od 20% pri kupovini karata.

Za više informacija, posjetite našu web stranicu loadingfest.ba, ili nas pronađite na

Facebook i Instagram profilu "Loading festival".

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na [email protected].

Vidimo se na Sarajevo Loading Festivalu i stvarajmo zajedno nezaboravne gaming

trenutke! 🎮🌟🎉