Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Leaker Daniel Richtman otkrio neslužbene informacije o razvoju Wolverine igre

Leaker Daniel Richtman otkrio neslužbene informacije o razvoju Wolverine igre


Poznati leaker Daniel Richtman nedavno je sa javnosti podijelio informacije koje sugerišu kako dugoočekivana igra Wolverine od strane razvojnog studija Insomniac Games neće biti dostupna igračima prije 2025. godine. Richtman, inače često poznat kao osoba čiji su izvori informacija relevantne i kredibilne, tvrdi da kako su ovi pomenuti izvori pouzdani i težinski relevantni.

Prema Richtmanu, Wolverine igra, čije će mjesto radnje biti sjedište X-Men junaka u fiktivnom gradu Madripoor, smještenom u Jugoistočnoj Aziji. Madripoor,  poznato je mjesto u stripovima X-Man univerzuma, često povezano i sa avanturama Wolverinea.

Insomniac Games, poznat po impresivnom portfelju igara, uključujući Marvel's Spider-Man i Ratchet & Clank serijale, bio je izuzetno aktivan posljednjih pet godina. Tokom tog razdoblja, studio je izbacio pet velikih naslova: Marvel's Spider-Man, Stormland, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart, kao i nedavno izašli Marvel's Spider-Man 2. Ovaj niz uspješnih igara svakako je značajan doprinos industriji videoigara, gdje recipijent koji je zagovornik ovakvih igara itekako hvali isti studijo da radi svoj posao  i više nego dobro. 

S obzirom na taj tempirani raspored, čini se da se Insomniac Games sada intenzivno posvetio projektu Wolverine. Unatoč hypeu koje je igra izazvala među fanovima nakon njenje najave, informacije od Richtmana kazuju da će ljubitelji Wolverinea morati strpljivo čekati na svoj omiljeni lik na ekranima još nekoliko godina. Iako su detalji o samoj igri još uvijek ograničeni, fanovi već s nestrpljenjem iščekuju više informacija o avanturi Wolverinea u Madripooru, gdje bi se uskoro po ovom pitanju mogao oglasiti i sam Insomniac Games.