Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Na internetu procurile još neke “zanimljive” novosti o GTA VI igri

Na internetu procurile još neke “zanimljive” novosti o GTA VI igri


GTA VI, jedna od najiščekivanijih igara svih vremena, još uvijek drži svijet u neizvjesnosti dok čekamo validne informacije od Rockstar Games-a. Iako se još uvijek čeka službeno otkrivanje igre, procurile su nove informacije koje otkrivaju nekoliko zanimljivih detalja o nastavku Grand Theft Auto serijala. Ove informacije došle su od izvora unutar igraće industrije, iako su službeni detalji još uvijek rijetki, ovi izvori čine da se koliko toliko veselimo svijetu GTA VI gaming naslova.

Najnovije informacije sugerišu kako će GTA VI ponuditi više protagonista nego ranije. Uz glavne muške likove, vijesti koje su procurile potvrđuju i prisustvo ženskog protagonista, što je nešto o čemu se špekulisalo nakon prethodnih glasina. Osim toga, iako se lokacija još uvijek ne zna s potpunom sigurnošću, pretpostavlja se da će igra biti smještena u konceptualniji “Vice City”, koji bi trebao biti vjerno rekreiran s nizom zapanjujućih detalja i atrakcija.

Očekuje se da će GTA VI igra iskoristiti tehnološke mogućnosti kako bi pružila fotorealističan svijet s visokim stupnjem detalja i fluidnim grafičkim prikazom. Nove  informacije također sugerišu da će igrači moći uživati u zapanjujućim prirodnim krajolicima, urbanoj džungli, i mnogim drugim atrakcijama koje će omogućiti potpuno uranjenje u svijet igre.

GTA serijal je poznat po svojim inovativnim mehanikama, a očekuje se da će GTA VI donijeti nove elemente i poboljšanja igračkog iskustva. Iako detalji još uvijek nisu jasni, spekuliše se o mogućnosti interakcije s različitim okolinama, vožnji različitih vozila i poboljšanju sistema borbe koji bi trebao biti potpuno drugačiji. 

Online komponenta igre također će biti nadograđena s potpuno novim modovima i sadržajem koji će omogućiti igračima da se takmiče i sarađuju u virtualnom svijetu Grand Theft Auto. Očekuje se da će GTA VI ponuditi još dublje i zanimljivije online iskustvo.

Nažalost,  službene potvrde datuma izlaska GTA VI igre još uvijek nema, ali se nadamo kako će Rockstar Games uskoro izaći s vijestima o svim bitnim detaljima. Dok to čekamo, možemo samo nagađatišta je to što će nam GTA VI donijeti u gaming svijet.

GTA VI nastavlja biti iznimno intrigantna igra o kojoj se sve više saznaje, iako se službene informacije još uvijek čekaju. Špekulacije o ženskom protagonistu i prekrasnom svijetu Vice City-a čine da se nestrpljivo iščekuje nadolazeći nastavak u ovom legendarnom serijalu. S nestrpljenjem očekujemo službene vijesti u nadi da će GTA VI opravdati sva očekivanja kompletne gaming populacije.