Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Najavljen demo NBA 2K21 igre

Najavljen demo NBA 2K21 igre


Najbolja simulacija košarke dobija svoj demo za nadolazeći NBA2K 21 full igru. Riječ je o demo verziji koja će se pojaviti na najjačim aktulenim konzolama. Nismo dobili informaciju da li će novija verzija NBA2K 21 naslova za PS5 i Xbox Serias X biti ikako prikazane te dobiti svoj demo, s obzirom da će igra vjerovatno biti pripremljena za lansiranje na tržište prije samog izlaska PS5 te Xbox Serias X konzola.

Sljedeći ponedeljak, tačnije 24.08.20. biti će rezervisan za izlazak istoimenog demoa i to za: PS4, Xbox One, te Nintendo Switch platforme. PC platforma dobit će nešto kasnije demo verziju.

Treba naglasiti i to da je 2K game developer prvi govorio o tome da bi igre za PS5 platformu i općenito za nove generacije konzola mogle biti skuplje za nekih 10 eura u odnosu na aktuelne generacije. Navjerovatnije ćemo umjesto 60 eura, plaćati igre 70 eura. Razlog leži u kompleksnosti razvijanja igara za nove generacije platformi, što iziskuje dodatne troškove za same developere. Bilo kako bilo, unaprijed se radujemo demo verziji, te se nadamo da će kao i svake godine NBA 2K21 opravdati očekivanja