Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Najavljen Disciples Liberation horor naslov

Najavljen Disciples Liberation horor naslov


Steam platforma puna je zanimljivih igara, kako onih koje su već lansirane tako i onih koje su najavljene. Jedna od takvih igara je horor igra Firma Studiosa, Disciples Liberation, koja je najavljena za 4Q 2021.godine.

Ova zanimljiva RPG horor strategija zasnovana je na turn-base combat pokretima koje još uvijek nismo vidjeli u pravom kapacitetu da bi smo vam mogli iz prve ruke kazati koliko je gameplay kvalitetan. Istoimeni developer sasvim smo sigurni u narednom periodu otkriti neke detalje iz igre, gdje ćemo se malo bolje upoznati sa pričom glavnog karaktera, gameplay mehanikom, kao i Nevendar okruženjem u kojem će istoimena igra biti smještena.

Ono što je svakako zanimljivo je to da će igra imati više od 80 sati igranja single player kampanje, sa preko 270 questova sa čak 5 različitih završetaka iste priče. Nevendar mapa sadržavati će četiri regije, koje će biti bogate šumom, vulkanskim ravnicama, ogromnih santi leda i njihovih gličera koje će obogatiti westland Disciples Liberation igre.

Na stranici vg247 imate još mnogo informacija o Disciples Liberation igri koje su napisane pod alinejama, gdje se možete detaljnije informisati.