Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Neke PS igre na Storeu koštaju i do 10,000.00 funti

Neke PS igre na Storeu koštaju i do 10,000.00 funti


Da se ponekad PS Store sporije učitava nije nepoznanica. Da nekada ne možete naći određenu igru također je nešto što je opće poznato kada je u pitanju istoimeni Store. Međutim to nije sve, jučer je na twitter profilu  Andresaa K. osvanulo nekoliko screenshotova pojedinih igara u Libraryu, gdje je cijena pojedinih igara skočila poput nekog super luksuznog automobila.

Naime igra Goodfall kao i Dead Cells su se mogle kupiti po cijeni od vrtoglavnih £10,000.00, što je sasvim smo sigurni greška programera ili algoritma koji izbacuje cijene igara na PS Storeu. Nismo sigurni da li se ovo odnosi samo na Store Velike Britanije ili je istoimeni problem rasprostranjen i na druge države koji podržavaju PS Store. Treba dodati da je ovo problem koji se vuče već nekih dvije sedmcie, s obzirom da je korisnik Raymond Chan 27.12.20. primjetio identičan problem u Dead Cells naslovu koji također košta £10,000.00.

Javite nam i vi na Facebook stranici u komentare da li ste imali sličnih problema sa cijenama i da li ste slučajno klikni na kupovinu istog ili sličnog proizvoda ?