Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
NHL 21 naslov stiže na platforme aktuelnih generacija

NHL 21 naslov stiže na platforme aktuelnih generacija


I ako ovaj sport kao i sam žanr nije nešto što preferiramo u našoj redakciji, red je barem da nekoliko rečenica kažemo o NHL 21 naslovu. EA Vancuver developer je lansirao trailer za istoimeni naslov, te ga je najavio za 16.10.20. godine za platforme aktuelnih generacija.

I ako se na pojedinim gaming portalima navodi da NHL 21 izlazi i za PC, to striktno ne možemo potvrditi iz razloga što na oficijelnom portalu nema nikakvih informacija o tome, izuzev da istoimena igra izlazi za PS4 te Xbox One konzole.

Na Art Boxu novog NHL 21 nalazi se poznati višestruki šampion Ovechkin, kojem je ovo treći put da se pojavljuje na coveru NHL igara. Grafički engin Ignite još jednom će krasiti i NHL 21 naslov, koji uz male promjene fizike i same cijelokupne prezentacije izgleda jako dobro.

S obzirom da je Ignite engin isključivo najmjenjen za aktuelne generacija platformi. Postavlja se pitanje, da li će NHL 21 za nove generacija platformi imati nešto drugačiji engin u odnosu na istoimeni koji smo spomenuli ?