Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Nova Splinter Cell igra navodno je već uveliko u razvoju

Nova Splinter Cell igra navodno je već uveliko u razvoju


Poznati gaming portal videogameschronicle je prije nekoliko dana objavio informaciju, kako je Ubisoft developer dao zeleno svijetlo svojim uposlenicima za rad na novom Splinter Cell projektu.

S obzirom da su kancelarije Ubisofta rasprostranjene po cijelom svijetu, brojni izvori i informacije govore kako će ljudi iz Ubisoft Montreal biti ti koji će započeti rad na novm Splinter Cell gaming naslovu, koji bi po svemu sudeći ako se ovo potvrdi kao istina mogli očekivati tek 2024.godine.

"Kada stvarate igru, morate biti sigurni da ćete doći s nečim što će biti dovoljno drugačije od onoga što ste radili prije", rekao je izvršni direktor Yves Guillemo

"Posljednji put kada smo radili Splinter Cell imali smo veliki pritisak svih fanova koji su zapravo govorili:" Ne mijenjaj to, ne radi ovo, ne radi ono ", pa su neki timovi bili veoma zabrinuti kada je u pitanju rad na istom brendu“.

Posljednji Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist: Aftermath izašao je još davne 2013.godine gdje je punih osam godina prošlo od gotovo nikakvih zvaničnih informacija, kada je ova igra i franšiza u pitanju.

Uskoro opširnije.