Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Novo GameGround sijelo #54 počinje u 13:00 sati

Novo GameGround sijelo #54 počinje u 13:00 sati


Napokon je došlo uzbudljivo vrijeme za sve gamegroundovce, iz razloga što se livestream GameGround sijelo-a #54 približava, a mi vam donosimo velike novosti iz svijeta gaminga! Pripremite svoje monitore na vidna polja i priključite se našem live streamu, jer ovaj put imamo dvije vijesti koje će vas oduševiti.

GTA VI - Najava koju smo čekali!

Napokon najava ono na što su mnogi čekali - Rockstar Games je konačno najavio GTA VI! Ova najava je bila poput bombonice za sve ljubitelje Grand Theft Auto serijala, a na GameGround #54 ćemo detaljno razgovarati o svemu što znamo o igri do sada. Čuli smo glasine o novom gradu, potpuno novim karakterima i uzbudljivim inovacijama u samoj igri. Igrači širom zemaljske kugle jedva čekaju da otkriju više detalja, a mi ćemo vam plasirati na našem sijelu sve što do sada znamo.

Baldur's Gate III - sedam prestižnih nagrada na Golden Joystick Awards 2023!

Nakon što je osvojila srca igrača širom svijeta, igra Baldur's Gate III osvojila je čak sedam prestižnih nagrada na ovogodišnjoj Golden Joystick Awards ceremoniji! Igra je oduševila svojim bogatim narativom, izvanrednom grafikom i nevjerojatnom dubinom gameplaya. Na GameGround sijelu #54, razgovarat ćemo o tome što ovu igru čini tako posebnom i kako je uspjela osvojiti toliko nagrada.

Najava za Kraj

GameGround #54 donosi vam nove uzbudljive informacije iz svijeta gaminga i još mnogo toga! Pridružite nam se na našem livestreamu gdje ćemo zajedno istražiti najnovije vijesti i nekih drugih razvojnih studija. 

Ne zaboravite postaviti svoja pitanja i komentare tokom livestreama, jer smo tu da odgovorimo na sve što vas zanima. 

Gamerski pozdrav!