Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Gaming naslov World War 3 dobio novi Development Update

Gaming naslov World War 3 dobio novi Development Update


Čini se kako developer Farm 51 ovih dana radi punom parom kako bi njihova nadolazeća pucačina iz prvoga lica World War 3, bila dovoljno kvalitetna da kotira sa ostalim naslovima iz istoga žanra na gaming tržištu. Jedan od uslova za to bilo je sasvim smo sigurni poboljšanje u fizci kretanja igrača i okoline, kao i to da se poradi na ostalim detaljima po pitanju grafičkih tekstura te i na optimizaciji same igre.

U oktobru 2018. godine istoimena igra dobila je negativne kritike od strane javnosti i općenito štovaoca ovakve igraće tematike, gdje se nije vodilo dovoljno računa o detaljima koje smo maloprije spomenuli u gornjem djelu teksta.

Jučer smo dobili novi trailer imena development update za mjesec juli, koji nam je prikazao nekoliko novina na kojima developer Farm 51 intenzivno radi.

TEAM-BASED ONLINE MULTIPLAYER ACTION omogućavati će da se na bojnom polju nađe 40 igrača, gdje ćemo imati mogućnost implementacije borbe 20 vs 20 igrača na jednoj mapi.

ALL-OUT WARFARE mod pokazati će vam kako i na koji način pješadija funkcioniše, gdje ćete imati mogućnost kako bliske borbe sa neprijateljima, tako i upravljanje tenkovima, vozilima, na licu mjesta, kako bi ste osjetili svu čar i dinamiku ratne atmosfere koje neće manjkati.

PLAY YOUR WAY je mod koji vas “tjera“ da igrate na svoj način na kakav ste i navikli. Na raspolaganju vam je ogroman arsenal oružja, vozila, sprava, dronova, artiljerije i zračnih napada. Stvorite svoje savršeno punjenje i odaberite između stotina kombinacija jedinstvenih komponenata oružja i kozmetičkih prilagodbi kako biste ga učinili što ličnijim te što ubojitim. Vaša vozila, taktička oprema i uniforme potpuno su prilagodljivi vašem sistemu igranja kao i sistemu vašega  tima, tako da vam igra omogućava jedan izvrstan manevar satkan od krucijalnih stvari koji vam mogu pomoći da svaki meč završite na orginalan način.

Tu su još neke novine poput WORLD AT WAR & PLAYABLE REALISM koji će vaš način igranja učiniti više realističnijim kao i individualno autentičnim.

Datum izlaska poboljšane verzije World War 3 gaming naslova još uvijek nije objavljen, očekujemo krajem 2021. godine da bi mogli dobili zvanično saopćenje kada se rata igramo na ruskoj mapi POLYARNY.