Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Prikazan trailer Mafia: Definitive Edition igre

Prikazan trailer Mafia: Definitive Edition igre


Danas pričamo o Mafia Remaku, tačnije traileru koji je izašao jučer na svim gaming portalima, pa tako i na youtube kanalima, gdje smo i mi sa GameGround kanala odlučili prikazati i informisati vas o ovoj sjanoj igri. Kao što znate i kao što smo ranije spomenuli, razvojni studio Hangar 13 developer prije nekoliko sedmica nam je prezentovao Mafia Trilogy u kojem će drugi i treći nastavak dobiti svoja Remaster izdanja, dok će prvi dio Mafia naslova, službeno izaći kao zasebna igra u obliku Remake, gdje je grafički poptuno redizajnirana i gdje scene koje možete vidjeti na vašim malim ekranima izgledaju fantastično.

Ovaj trailer je nazvan po imenu Mafia: Definitive Edition i trenutno je u razvoju za platforme aktuelnih geenracija za PS4, Xbox One, i PC platformu i planiran izlazak Mafia prvog dijela zasebno i u obliku Maifa Trilogy paketa, planiran je za 28 august tekuće nam godine. Nisam želio da ova informacija promakne, jer smatram da je ovo igra ono „Must Have“ pod svaku cijenu i da ćemo je sigurno na GameGround kanalu streamati kada dodđe vrijeme za to. 

Ostalo je još nekoliko interesantnih vijesti koje su obilježile ovu sedmicu, to se naravno odnosi i na Ps5 konzolu koja je službeno prikazana. Bukvalno od dana kada je konzola prezentovana, konstatno izlaze nove infromacije, ta hiperprodukcija ekskluziva, multiplatformskih igara novih generacija, indi igara, pršti na sve strane. Ja ću u narednih nekoliko dana praviti i Part II video u obliku nadolazećih igara za PS5, tako da nećete biti uskraćeni za taj vid informacija. 

Jednostavno mnogo poruka dobijam na instagramo, facebooku, viberu, mnogi od vas žele da pred streaming i ovaj vid contenta bude na gameground kanalu i ja se zaista trudim da vas obajvestim o svakoj interesantnoj informaciji kada je u pitanju gaming inustrija i ne želim da budete ni sekunde uskraćeni za nove naslove koji za nove generacija platformi dolaze. Eto ljudi, još jedan video je zavrđen, budite me dobri do sljedećeg videa. Veliki pozdrav.