Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Returnal naslov izlazi sljedeće godine

Returnal naslov izlazi sljedeće godine


I ako ne znamo na koji datum igra Returnal tačno izlazi. Ipak smo saznali koje godine izlazi. Developer Housemarque objavio je službeno informaciju kako Returnal igra izlazi 2021. godine kao PS5 ekskluziva.

O ovoj igri smo ponešto govorili na youtube kanalu u rubrici koje nam to igre dolaze za PS5 konzolu. Ovu smo vijest iskoristili da vam pored saopštenja kada igra izlazi, predstavimo u rubrici vijesti i Returnal naslov, za koji vjerujem da mnogi od vas nisu čuli.

Returnal naslov smješten je u vanzemaljski svijet naučne fantastike, gdje vi kao igrač navigirate ženskog svemirskog pilota, koja putuje kroz nepoznata okruženja i vanzemaljske entitete s visokotehnološkim oružjem i oklopnim borbenim odijelom. Biti će ovo prva igra koja će podržavati haptičke vibracije na DUALSENSE 5 kontroleru, kao i zvučne efekte, gdje će biti prisutan i 3D zvuk zahvaljujući Tempest Engin tehnologiji.

Returnal igra atmosferom jako podjseća na Mass Effect naslove, te smo sigurni da je ovaj finski studio crpio inspiraciju i od BioWere-a. Dodajmo i to da će Returnal igru krasiti Unreal Engine 5 grafički engin, te smo sigurni da će opravdati očekivanja.