Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Službeno najavljen Grand Theft Auto Trilogy

Službeno najavljen Grand Theft Auto Trilogy


Eto i to se konačno objestinilo! Rockstar Games nam je nakon dugo vremena, tačnije od 2013. godine i predstavljanju GTA V naslova kao i  online komponenti, odlučio nakon 8 godina “apstinencije“ najaviti neke nove-stare edicije svojih prijašnjih naslova. Konkretno, to se sada odnosi na Grand Theft Auto Trilogy, čiji smo video twitter iframe prenijeli u cijelosti i na našem portalu.

Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition sadržavati će igre: GTA III, GTA: Vice City, kao i GTA: San Andreas, koje će doći u jednoj ediciji paketa sa poboljšanom rezolucijom i grafičkim teksturama, gdje bi se trebala uočiti značajna razlika.

S obzirom da se radi o remastered igrama a ne klasičnom remakeu, vjerujemo da će kadrovi igara kao i cijelokupni gradovi ostati netaknuti po pitanju promjena infastrukturu, koja za razliku od remake naslova često bude izmjenjena, (kadrovi i pojedine zgrade Racoon City-a u Resident Evil 2 Remake naslovu).

Sve u svemu, čeka nas jedna lijepa i zanimljiva izazovna avantura Rockstar Games developera, čiju bi trilogiju možda mogli zaigrati i početkom 2022.godine za PS4, Xbox One, kao i PC platforme.