Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Službeno najavljen The Last of Us PART II Remastered za PS5 konzolu!

Službeno najavljen The Last of Us PART II Remastered za PS5 konzolu!


Razvojni studio Naughty Dog danas nam je je službeno najavio remasteriziranu verziju svoje mega uspješne igre "The Last of Us Part II, jednostavno je nazvavši "The Last of Us Part II Remastered". Nova igra biti će ekskluzivna za PlayStation 5 konzolu, a njezino izdanje izlaska na tržište planirano je za 19. januar 2024. godine. 

Igra The Last of Us Part II Remastered će zadržati svoju izvornu priču i sadržaj, ali s bitnim vizualnim poboljšanjima koja će maksimalno iskoristiti snagu PlayStation 5 hardvera. Grafički prikaz biti će identičan prethodnoj verziji kao što je to bio slučaj na PS4 konzoli, ali s dodatkom poboljšanih tekstura i detalja kako bi iskustvo igre bilo još impresivnije na novoj konzoli.

Jedno od najuzbudljivijih poboljšanja koja očekuju igrače jest iskorištavanje potencijala haptičkih vibracija na DualSense kontroleru. Ova tehnologija omogućava igračima da osjete svaki detalj, od suptilnih pokreta do intenzivnih akcijskih trenutaka, čime će se dodatno povećavati realni doživljaj same igre.

"Oduševljeni smo što možemo ponuditi ovu remasteriziranu verziju igre na PlayStation 5 konzoli. Vjerujemo da će fanovi uživati u još boljem vizualnom iskustvu, a haptičke vibracije na DualSense kontroleru dodatno će ih približiti svijetu 'The Last of Us Part II'", izjavio je Neil Druckmann, kreativni direktor u Naughty Dog.