Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Službeno najavljena  XDefiant - Worldwide Reveal igra

Službeno najavljena XDefiant - Worldwide Reveal igra


Kompanija Ubisoft nam je danas popodne službeno najavila svoju novu igru, koja je smještena u svijet Tom Clancy's okruženja. IGN portal je na svom twitter nalogu jedan od prvih portala koji su službeno najavili premijeru nadolazeće Ubisoftove igre u 20:00h naveče po našem lokalnom vremenu, kojoj smo nakon premijere konačno saznali puno ime.  

XDefiant - Worldwide Reveal je puni naziv Ubisoftove igre, koja će biti F2P naslov koju trenutno razvija jedan dio Ubisoftovih inžinjera i developera sa sjedištem u San Franciscu. Puni žanr XDefiant - Worldwide Reveal naslova bio bi fast-paced arena iz perspektive prvoga lica  (FPS).  

Po onome što smo vidjeli na traileru, rekli bi smo kako je XDefiant - Worldwide Reveal igra mješavina Fusea,The Divisona, kao i Hayper Space naslova, gdje su developeri implementirali tri nabrojane igre, te od istih napravili XDefiant - Worldwide Reveal igru, koja je zvanični pečat i aksiom Ubisoftovog stvaralaštva današnjice.

Zvanični datum izlaska još uvijek nije otkriven, špekulacije govore da bi se istoimena igra trebala pojaviti sljedeće godine za platforme aktuelnih i novih generacija. Prva testiranja krenuti će već sljedeći mjesec, navjerovatnije na PC platfomi.