Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Službeno najvljena The Wayward Realms igra

Službeno najvljena The Wayward Realms igra


Zanimljiv teaser trailer stiže nam iz redova OnceLost Games developera koji nam je danas u popodnevnim satima službeno najavio svoju novu grand RPG igru imena The Wayward Realms, koja bi se trebala pojaviti za platforme novih generacija.

Pitate se zašto baš grand RPG? E pa zbog toga što bi ovaj termin uskoro trebao biti svakodnevno primjenjivan u igrama ovakvoga tipa gdje developer preferira mapu širokih razmjera, koja će biti veća od The Witcher 3, Skyrime, GTA V, mapa zajedno.

O The Wayward Realms igri gotovo da ne znamo ništa. Među prvim portalima koji su prenijeli vijest o istoimenom naslovu bio portal pcgamer, koji je prije nekih 2h najavio ovu igru koja puca od perspektive. Razlog zašto bi The Wayward Realms igra trebala pucati od perspektive je zbog toga što su glavi ljudi na čelu OnceLost Games studia Ted Peterson & Julian LeFay, inače najzaslužniji za mega uspijeh Elder Scrolls igre.

The Wayward Realms igra biti će smještena u srednji vijek u fiktivnom svijetu imena Archipelago, koji bi trebao biti rasprostranjen na hiljade kvadratnih kilometara. Developer također obećava i pregršt noviteta u gamepaly mehanikama, kao i prepun svijet zanimljivih i pomalo drugačijih NPC-evaca, kojih bi trebalo biti na stotine različitih, kako sa svojim karakterima, tako i sa svojim AI vještinama u raznoraznim borbama.

Uskoro opširnije.