Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Streamali smo Shadow Warrior 3 na GameGround YT kanalu

Streamali smo Shadow Warrior 3 na GameGround YT kanalu


U okviru novog livestreaminga na GameGround YT kanalu, na red je došla igra imena Shadow Warrior 3, razvojnog studija Flying Wild Hog, koji je istu igru lansirao prije tačno godinu dana na tržište.

U "Shadow Warrior 3", igrači ponovo preuzimaju ulogu legendarnog plaćenika Lo Wanga, koji mora spasiti svijet od drevnog zmaja koji je pušten na zemlju. Lo Wang će biti u pratnji svog bivšeg poslodavca pretvorenog u neprijatelja, Orochi Zille, koji također nastoji zaustaviti pustošenje zmaja.

Igra karakteriše brza, akcijska igra, sa različitim oružjem i sposobnostima koje igrači mogu koristiti dok se bore kroz horde demona i čudovišta. Osim toga, igra također sadrži nove mehanike kretanja, poput trčanja po zidovima i dvostrukog skakanja, koje igračima omogućavaju istraživanje nivoa igre na nove i uzbudljive načine.

"Shadow Warrior 3" također sadrži novu strukturu misija, pri čemu svaka misija ima drugačiju lokaciju i jedinstvene izazove i ciljeve. Igra također sadrži novi grafički motor, koji pruža izvanredne vizuale i uranjajuće okruženje.

Sveukupno, "Shadow Warrior 3" obećava biti uzbudljiv i napet dodatak seriji, s novom pričom, novim mehanikama igre i novim izazovima koje igrači trebaju prevladati.