Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
The First Descendant dobio predivan gameplay cinematic trailer

The First Descendant dobio predivan gameplay cinematic trailer


Najavljena igra The First Descendant dobila je Official Trailer Reveal Trailer koji nam je prikazao fenomenalan prikaz grafičkih tekstura, kao i prelijepu atmosferu istoimenog naslova iza kojeg stoji razvojni studio NEXON Games Co., Ltd.

The First Descendant biti će besplatna kooperativna RPG pucačina iz trećeg lica koja sadrži grafiku visokog kvaliteta. Iskusite zabavu strateških borbi sa raznoraznim bossovima kroz zajedničku co-op saradnju do 4 igrača satkanih od raznoraznih zanimljivih karaktera. Za eksponencijalni rast u The First Descendant igri neophodna je raznovrsna oprema, koju možete isključivo imati ukoliko budete najbolji na bojnom polju.

Vi ste igrač koji postaje potomak u igri za zadatkom da se bori protiv osvajača za opstanak ljudi i da zaštiti 'kontinent Ingris'. Igrač može doživjeti spektakularnu priču tako što će ojačati kroz razne misije te samu priču kako bi konačno otkrio tajnu Potomaka. Također možete osjetiti jedinstvenu atmosferu Prvog potomka kroz visokokvalitetna polja razvijena uz Unreal Engine 5 te tako steći novo iskustvo stvarnosti i SF fantazije koji koegzistiraju na jednom mjestu.  

The First Descendant igra još uvijek je u ranoj fazi razvijanja gdje bi ista igra trebala biti lansirana za igraće platforme starih i novih generacija.