Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Tko je zapravo Lizzy Wizzy ?

Tko je zapravo Lizzy Wizzy ?


Gotovo da nema nijednog gamera na svijetu koji nije čuo za nadolazeći Cyberpunk 2077 naslov, koji bi se 19.11.20. godine trebao pojaviti za platforme aktulenih generacija. Poljski studio CD Projekt Red stoji iza ovog megalomanskog projekta, na kojem je uloženo gotovo 100 miliona dolara.

Danas vam donosimo novosti o liku imena Lizzy Wizzy koja će biti jedna od ključnih likova u istoimenoj igri. Lizzy Wizzy je lik koji se pojavljivao u prethodnim Cyberpunk 2077 trailerima. Ona je ustvari članica Metadwarves benda, čija je jedina članica. Ono što se zna o njoj je to da je u sred nastupa izvršila samoubistvo, te da je nakon sat vremena ležeći mrtva, korporativni tim imena Trauma Team International oživio, te je njeno tijelo zamjenio kibernetskim.

To je sve što smo uspijeli saznati o Lizzy Wizzy liku. Vjerujem da ćemo u skorije vrijeme dobiti i nekoliko novih trailera koji će biti fokusirani na malo detaljniju biografiju Lizzy Wizzy lika. Dodajmo i informaciju da će Cyberpunk 2077 pored aktuelnih generacija platformi, izaći i za konzole novih generacija na dan izlaska istih.