Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Tuzlanski virtuoz Aldin Aki Hamidović ulazi u međunarodnu e-Sport Arenu s ekipom “FK SLOBODA TUZLA!”

Tuzlanski virtuoz Aldin Aki Hamidović ulazi u međunarodnu e-Sport Arenu s ekipom “FK SLOBODA TUZLA!”


Tuzla, 16. septembar 2023.godine - Velika navala adrenalina preplavlja tuzlansku esport zajednicu jer Aldin Aki Hamidović, poznati profesionalni e-sport igrač eFootball igre, donosi svoje talente i strast za igrom na međunarodnu esport scenu. Ovaj talentovani igrač ponosno će predstavljati FK SLOBODA TUZLA, čime će utkati svoje ime u historiju tuzlanskog i globalnog esporta.

Aldin Aki Hamidović, u ime kluba FK SLOBODA TUZLA, zahvaljuje se @balkanesports_org na specijalnoj pozivnici da se pridruži prestižnoj BEO eFootball ligi. Ova liga će svojim kvalitetom osvježiti i TV programe iz razloga je premijera ovog turinira zakazana za 25. septembar upravo na kanalu ARENA ESPORT

Aldin Aki Hamidović, koji je rodom iz Tuzle, nosi u srcu strast prema esportu i predstavlja pravu inspiraciju za mlade igrače širom naše regije. Njegova vještina i posvećenost igri eFootball doveli su ga do ovog prelomnog trenutka, gdje će se takmičiti na najvišem nivou.

Tuzla kao i cijela BiH esport zajednica s nestrpljenjem očekuju što će Aldin Aki Hamidović zajedno sa timom FK SLOBODA TUZLA predstavljati našu zemlju na međunarodnoj esport sceni. 

GameGround redakcija iskreno želi FK SLOBODA TUZLA i Aldinu Aki Hamidoviću nevjerojatno uspješnu i uzbudljivu sezonu u svijetu esporta! Neka njihova strast prema igri i posvećenost budu inspiracija svima da slijede svoje snove i postignu velike uspjehe u esportu."

Sretno Aldin Aki Hamidović i FK SLOBODA TUZLA! 🎮⚽️💪 #AkiEfootball #FKSlobodaEsport #BEOeFootball #ArenaEsport