Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Unboxali smo Bigben PS4 Stereo Gaming v3 Black slušalice

Unboxali smo Bigben PS4 Stereo Gaming v3 Black slušalice


U okviru novog unboxinga na gameground.ba gaming portalu unboxali smo Bigben PS4 Stereo Gaming v3 Black slušalice, gdje vam donosimo nekoliko zanimljivih informacija kako u tekstualnoj formi, tako i u video formatu kojeg smo lansirali na našem YouTube kanal.  

Bigben PS4 stereo gaming slušalice su visoko kvalitetne slušalice namijenjene za igranje igara na PlayStation 4 & PlayStation 5 konzolama. Bigben PS4 Stereo Gaming v3 Black slušalive su ergonomski dizajnirane sa udobnom trakom za glavu i ušnim jastučićima od memorijske pjene koji se prilagođavaju obliku vaših ušiju.

Kvaliteta zvuka ovih slušalica je zaista impresivna! Stereo zvuk pruža duboke basove i jasne visoke tonove, čime igračima omogućuje da urone u igru. Također, slušalice imaju ugrađeni mikrofon koji je osjetljiv na glas i koji će zvučati kristalno jasno i čisto čak i kada se nalazite u vrlo bučnom okruženju.

Slušalice su vrlo jednostavne za korištenje. One se jednostavno priključuju na vaš PS4 ili PS5 kontroler pomoću 3,5 mm priključka te su odmah spremne za upotrebu. Kontrole zvuka nalaze se na kablu, što omogućuje brz i jednostavan pristup kontrolama dok igrate igru! 

Jedna od glavnih prednosti ovih slušalica je i njihova cijena čiji iznos ne prelazi više od 59,99KM (30€). Ove slušalice su pristupačne u odnosu na druge gaming slušalice iste kvalitete. Stoga, ako tražite kvalitetne gaming slušalice za vašu PlayStation 4 ili PlayStation 5 konzolu , Bigben PS4 stereo gaming slušalice su izvrsna opcija za razmatranje.