Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Velika nadogradnja za Avatar: Frontiers of Pandora igru - Massive Entertainment najavio dvije nove kspanzije kao i bonus sadržaje

Velika nadogradnja za Avatar: Frontiers of Pandora igru - Massive Entertainment najavio dvije nove kspanzije kao i bonus sadržaje


Sjajne vijest dolazenam iz razvojnog studija Massive Entertainment, iz razloga što je isti najavio dvije nove ekspanzije u obliku Story Pack edicija za svoju nadolazeću igru, Avatar: Frontiers of Pandora. Osim toga, svaki pretplatnik Season Pass usluge bit će nagrađen ekskluzivnim "Resistance Equipment Pack" kombinezonom, stvarajući dodatnu dimenziju uživanja u ovom futurističkom svijetu.

The Sky Breaker: Borba protiv sjena s nomadskim Zeswa klanovima

Prva od dvije ekspanzije nosit će naziv "The Sky Breaker" i premijerno će se pojaviti na tržištu u ljeto 2024. godine. Radnja će se odvijati u nomadskim Zeswa klanovima, gdje će se igrači, zajedno sa svojom vojskom, suočiti s tajanstvenim sjenama koje se nadziru iznad njihove kolonije. Ova ekspanzija obećava epske bitke i misteriozne zaplete, donoseći igračima potpuno novi doživljaj u svijetu Avatara.

Secret of Spires: Sukob s RDA u novoj regiji zapadne granice

Druga ekspanzija, nazvana "Secret of Spires", planirana je za jesen 2024. godine. Ova epizoda vodi igrače u potpuno novu regiju zapadne granice, gdje će se sukobljavati s organizacijom RDA, tajanstvenom skupinom koja se bavi rudarenjem. Posebna zanimljivost bit će fokus borbe u zračnom prostoru, pružajući igračima i u tom segmentu dinamiku i izazov.

Bonus Misija "Familiar Echoes" i ekskluzivni "Resistance Equipment Pack"

Svi pretplatnici Season Pass usluge dobit će dodatnu bonus misiju nazvanu "Familiar Echoes", koja će dodatno proširiti priču igre i pružiti dodatne izazove. Također, kao ekskluzivnu nagradu, igrači će dobiti "Resistance Equipment Pack" kombinezon, moderni i futuristički izgled za dodatni vizualni dojam.

Sve pomenute nadogradnje obećavaju proširenje Avatar: Frontiers of Pandora svijeta  prvestveno radi poboljšanja igračkog iskustva, pružajući istom recipijentu nove avanture, likove i izazove. GameGround redakcija s nestrpljenjem očekuje prije svega izlazak Avatar: Frontiers of Pandora igre 07.12. tekuće nam godine, kako bi dobili prvobitnu sliku o istoj, te saznali nas sve očekuje u narednom periodu.