Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Battlefield 2042 nam je u novom traileru prezentovao novu plejadu specijalaca

Battlefield 2042 nam je u novom traileru prezentovao novu plejadu specijalaca


EA Dice nam je prije nekoliko sati prezentovao novi trailer za svoj nadolazeći Battlefield 2042 gaming naslov, koji bi se 19.11.21. trebao pojaviti za platforme aktuelnih i novih generacija.

Novi trailer frši primarni fokus na plejadu specijalaca koji će biti implementirani u ovaj multiplayer koji je imao određenih manjkavosti po pitanju same optimizacije u otvorenoj beti, o čemu je i naš kolumnista Nino Romić nedavno pisao.

Navin Rad prikazan je kao prvi specijalac porijeklom iz Indije koji će na sebi imati posebnu vojnu opremu imena Cyber Warfare Suite, pomoću koje može hakovati raznorazne elektronske uređaje.

Santiago “Dozer” Espinoza je specijalac porijeklom iz Mexica čiji će najjači adut biti njegov neprobojni štit, otporan na metke i raznorazna eksplozivna sredstva.

Francuskinja Emma “Sundance” Rosier posjedovati će pametne bombe koje će biti širokog dijapazona po pitanju raznolikosti, gdje će pored pomenutih njeg glavni saveznik biti i wingsuit odjelo, gdje će se fleksibilnije kretati te munjevitom brzinom nestati sa mjesta događaja ukoliko nju direktno ugrožava.

Posljednji specijalac u ovom trailer rezervisan je za korejku Ji-Soo Paik čija će specijalnost biti skeniranje neprijatelja pomoću EMG-X uređaja integrisanog u oružju, koji će joj znatno lakše omogućavati savladavanje neprijatelja.