Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
Trijumf sarajevskog studija: WanderHearth proglašen najboljom indie igrom na Reboot InfoGamer 23 eventu!

Trijumf sarajevskog studija: WanderHearth proglašen najboljom indie igrom na Reboot InfoGamer 23 eventu!


Sarajevski gaming studio AI Interactive osvojio je prestižnu nagradu za najbolju indie igru na ovogodišnjem Reboot InfoGamer 23 eventu. Ovaj fenomenalni uspjeh dolazi samo nekoliko dana nakon što smo pisali o talentovanom dvojcu iz AI Interactive studija, Ivanu Ramadanu i Amaru Zubčeviću, čija je igra WanderHearth privukla pažnju gaming zajednice svojim inovativnim konceptom i vrhunskom gameplay mehanikom.

WanderHearth, igra koja je predstavljena na Reboot InfoGamer 23 eventu, ostavila je dubok utisak na posjetioce i žiri. Nakon napete konkurencije i ocjene brojnih indie igara, ekipa iz AI Interactive dobila je zvaničnu potvrdu da su osvojili glavnu nagradu za najbolju indie igru. Ovaj uspjeh je rezultat mjeseci predanog rada, kreativnosti i strasti koje su Ivan i Amar uložili u razvoj WanderHearth-a.

GameGround redakcija od srca čestita ekipi iz AI Interactive na ovom veličanstvenom uspjehu. Njihov trud i talent su nagrađeni, a njihova igra WanderHeart priznata kao najbolja indie igra na Reboot InfoGamer 23 eventu. Nadamo se da će nas AI Interactive i dalje oduševljavati svojim kreativnim djelima te da će njihova strast za stvaranjem igara nastaviti rasti i razvijati se. Čestitamo im na ovom dostignuću i želimo im mnogo uspjeha u budućim projektima.