Početna Vijesti Najave Zanimljivosti Connect Arena Vlogovi Kolumne Intervjui Recenzije Kontakt O Nama
GameGround.ba donosi ekskluzivni pregled najzanimljivijih  igara sa State of Play eventa

GameGround.ba donosi ekskluzivni pregled najzanimljivijih igara sa State of Play eventa


Dragi gamegroundovci

Danas vam donosimo nešto posebno - ekskluzivni pregled najiščekivanijih igara s najnovijeg State of Play eventa!

U ovom video prilogu govorili smo o nekim najisčekivanijim igarama koje su predstavljene na ovom događaju, a među njima su svakako: Final Fantasy VII: Rebirth, Spider-Man 2, Resident Evil 4 Remake i drugi. 

Krenimo prvo s Final Fantasy VII: Rebirth. Square Enix nas ponovno vodi u čarobni svijet Midgar-a, ali ovaj put s brojnim promjenama i poboljšanjima. Očekujte prekrasnu grafiku, dublju priču i uzbudljive borbe. Za sve fanove serijala, ovo će biti pravo osvježenje.

Spider-Man 2 nas također vraća u New York, ali ovaj put donosi novu priču, nove protivnike i, naravno, dvojicu Spider-Mana! Insomniac Games nas je oduševio prvom igrom, a sada se pripremaju na novo poglavlje dvaju junaka. U ovom video prilogu saznajte šta vas to očekuje u ovom akcijskom spektaklu.

Resident Evil 4 Remake. Capcom se sprema da nas ponovno uplaši i oduševi u ovom remasteru klasika. Ovog puta riječ je o dodatnoj ekspanziji o kojoj nešto više možete saznati u pomenutom video prilogu

Ovo su samo neke od igara koje smo detaljno istražili u ovom ekskluzivnom video prilogu. Pridružite nam se dok raskrinkavamo sve tajne, analiziramo trailere i dijelimo svoje prve dojmove. State of Play event nas je obogatio solidnim sadržajem, a mi vam po ko zna koji put sve to predstavljamo na našem kanalu.

Ne zaboravite se pretplatiti, lajkati ovaj video i ostaviti komentare s vašim mišljenjem o pomenutim igrama. S GameGround.ba, nikada nećete propustiti najnovije informacije iz svijeta video igara. Ostanite s nama za još ekskluzivnih sadržaja i najnovijih vijesti!

Gamerski pozdrav!